"Meisons" šefpavāra Žaņa Raivo - Behmaņa vadītā meistarklase notiks Ventspils Tehnikumā, Ventspilī, Saules ielā 15 - 9. martā plkst. 17.15. Meistarklases - praktiskās nodarbības ietvaros būs iespēja apgūt pieredzējuša un profesionāla šefpavāra sagatavotās jēra gaļas ēdienu receptes, kā arī līdzdarbojoties ar šefpavāru apgūt jēra gaļas apstrādes, gatavošanas un pasniegšanas procesu gudrības. Pieteikšanās saite: https://bit.ly/3HfObjO Meistarklases noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegta apliecība par kursa apguvi. Pasākuma ilgums - aptuveni 4 stundas.
Piedāvājam ko nebijušu un unikālu - meistarklasi indieša, kulinārās un veselības kultūras pazinēja un Ajūrvēdas speciālista Sumit Bakshi (Indija, Kašmiras reģ.) vadībā.Tēma - Indijas kulinārais mantojums, tradīcijas un ķermenim un garam veselīgu ēdienu gatavošana. Pasākuma norises valoda: angļu un/vai krievu (pēc nepieciešamības).
Pārsteidz Latvijas svētkos tuviniekus un draugus ar gardu maltīti! Kā to izdarīt, apgūsi meistarklasē, ko vadīs viens no spožākajiem šefpavāriem Žanis-Raivo Behmanis!Meistarklasē mācīsies, kā, apvienojot tradicionālo ar mūsdienīgo, var pagatavot pilnvērtīgu maltīti, kas sastāv no uzkodas, pamatēdiena un deserta!Pasākums notiks Ventspils Tehnikumā - Saules ielā 15, Ventspilī.
Piedāvājam apmeklēt praktisko nodarbību kursu MS Excel iesācējiem – 12 akadēmiskās stundas klātienē Ventspils Tehnikumā.Pēc kursu apmeklēšanas pratīsi:• izveidot pamata darblapu;• veikt aprēķinus tajā, izmantojot formulas;• pārveidot darblapu un datu izskatu – kārtot, atlasīt un analizēt datus;• izveidot diagrammas;• pārvaldīt funkcijas, darbgrāmatas saturu;• izdrukāt darblapas saturu;• un citas ikdienā izmantojamas prasmes.
Piektdienas vakara lieliskais piedāvājums - meistarklase rudens kokteiļu gatavošanā! Atraktīvi un profesionāli bārmeņi Pēteris Repečko (Balzambārs) un Rihards Onzuls (Jim Beam / Maker's Mark Brand Ambassador), brīva gaisotne, jaunas zināšanas un lielisks garastāvoklis - tas viss Ventspils Tehnikumā. Gatavosim siltos un aukstos kokteiļus ar un bez alkohola.
Eklēri - ar balto krēmu vai šokolādi, vai karameļu krēmu! Vēja kūkas – gan saldas, gan ar šķiņķa vai garneļu krēma pildījumu… Sakārdinājām, vai ne? Nāc uz meistarklasi pie mūsu lieliskā pavāra Ulda Ernstsona, izcep kūciņas un sapildi tās ar krēmiem - saldiem un sāļiem.