Pasniedzēja vadībā seminārā - meistarklasē būs iespēja papildināt zināšanas grilla ēdienu gatavošanā. Būs iespēja pagatavot un nobaudīt: cūkgaļu mellenēs, putna gaļu cidonijās, liellopu zaļumos, jūras asari citrusaugļos, vegāno burgeri, grilla piedevas.
Sagaidīsim Līgo svētkus, bruņojušies ar īstas suitu sievas Taigas Reķes sniegtajiem kulinārajiem padomiem - kā siet sieru, kā izcept borkaņrausi jeb žoga rausi, jeb arī sklandrausi, un kādas zālītes izmantot gardai lauku tējai.
Pieredzējuša meistara vadībā dalībnieki apgūs dažād veidu suši gatavošanu un labi pavadīs laiku.
Ko nozīmē veselīgs ēdiens? Šīs meistarklases izpratnē tas ir piemērots vegāniem, veģetāriešiem, diabētiķiem, tievētājiem un visiem, kam tuvs ķermenim vērtīgs uzturs.Nāc uz praktisko nodarbību sertificētas uztura speciālistes un fizioloģes Baibas Grīnbergas vadībā.Garšu tapšanas procesā iepazīsim neparastu un eksotisku piparu, sāļu un cukuru īpašības un aromātu nianses, mācīsimies tos savstarpēji savienot un radīt unikālas garšu kombinācijas dažādām maltītēm. Katrs dalībnieks gatavos 3 garšvielu maisījumus līdzņemšanai. Pasniedzēja stāstīs par garšvielu vērtīgajām īpašībām un ietekmi uz veselību.
CV un motivācijas vēstule rada pirmo iespaidu potenciālajam darba devējam , tāpēc ir svarīgi, lai šie dokumenti būtu pamanāmi. Kas ir Europass CV, pieteikums, motivācijas vēstule, kā tos uzrakstīt? To uzzināt varēs praktiskā nodarbībā Ventspils Tehnikumā. Nodarbību vadīs Anda Brikaine - pieredzējusi un profesionāla vadības un darba tiesību eksperte.
Brieža filejas karpačo un tartars, pikantā brieža gaļas zupa, karbonādes steiks ar parmezāna biezeni, portabello sēni un sarkanvīna mērci, brieža mīkstuma kotletes ar kartupeļu kūku... Piesakies meistarklasē un iemācies šo visu pagatavot pats!