Piedāvājam ko nebijušu un unikālu - meistarklasi indieša, kulinārās un veselības kultūras pazinēja un Ajūrvēdas speciālista Sumit Bakshi (Indija, Kašmiras reģ.) vadībā.Tēma - Indijas kulinārais mantojums, tradīcijas un ķermenim un garam veselīgu ēdienu gatavošana. Pasākuma norises valoda: angļu un/vai krievu (pēc nepieciešamības).
Pārsteidz Latvijas svētkos tuviniekus un draugus ar gardu maltīti! Kā to izdarīt, apgūsi meistarklasē, ko vadīs viens no spožākajiem šefpavāriem Žanis-Raivo Behmanis!Meistarklasē mācīsies, kā, apvienojot tradicionālo ar mūsdienīgo, var pagatavot pilnvērtīgu maltīti, kas sastāv no uzkodas, pamatēdiena un deserta!Pasākums notiks Ventspils Tehnikumā - Saules ielā 15, Ventspilī.
Piektdienas vakara lieliskais piedāvājums - meistarklase rudens kokteiļu gatavošanā! Atraktīvi un profesionāli bārmeņi Pēteris Repečko (Balzambārs) un Rihards Onzuls (Jim Beam / Maker's Mark Brand Ambassador), brīva gaisotne, jaunas zināšanas un lielisks garastāvoklis - tas viss Ventspils Tehnikumā. Gatavosim siltos un aukstos kokteiļus ar un bez alkohola.
Eklēri - ar balto krēmu vai šokolādi, vai karameļu krēmu! Vēja kūkas – gan saldas, gan ar šķiņķa vai garneļu krēma pildījumu… Sakārdinājām, vai ne? Nāc uz meistarklasi pie mūsu lieliskā pavāra Ulda Ernstsona, izcep kūciņas un sapildi tās ar krēmiem - saldiem un sāļiem.
Ziedi matu stīpiņās, lentās, sprādzītēs, piespraudēs - skaisti, romantiski un eleganti!Iemācies izgatavot unikālu, savām rokām darinātu, ziedu rotājumu sev vai tuvam cilvēkam dāvanai.Nāc uz praktisko nodarbību Ventspils Tehnikumā.Nodarbību vadīs mūsu lieliskā un radošā pasniedzēja Sanita Ziemele.
Pieredzējušas meistares vadībā izglītojamie apgūs ogu zefīru un maršmelovu gatavošanu. Mācības tiek organizētas Ventspils Tehnikuma mācību laboratorijā Saules ielā 15, Ventspilī.