Brieža filejas karpačo un tartars, pikantā brieža gaļas zupa, karbonādes steiks ar parmezāna biezeni, portabello sēni un sarkanvīna mērci, brieža mīkstuma kotletes ar kartupeļu kūku... Piesakies meistarklasē un iemācies šo visu pagatavot pats!
Ieskats kokteiļu veidošanās vēsturē, pamatprincipi kokteiļu veidošanā un pirmās iemaņas to pagatavošanā.
Iepriecini sevi vai sev tuvu cilvēku ar pavasarīgu nodarbi! Nāc uz meistarklasi "Ziedu dekori svētkiem"! Radošas un iedvesmojošas meistares Ilze Krekovska vadībā apgūsi svētku dekora izveidi, lai radītu prieku un pavasarīgu noskaņu savās mājās vai darba vietā. Ziedi un citi materiāli ir iekļauti cenā, līdzi jāņem tikai dārza šķēres.
Ventspils Tehnikums aicina Tevi pilnveidot savas meistarības prasmes virtuvē un izmēģināt veģetāro un vegānisko ēdienu dažādas receptes četru stundu garā meistarklasē, kuru vadīs Ozo restorāna šefpavārs Edgars Balodis. Meistarklase norisināsies 2021. gada 9. oktobrī, plkst. 10.00, Ventspils Tehnikuma laboratorijā – mācību virtuvē. Meistarklasei iespējams pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama šeit: https://bit.ly/3Ecw38p Pamatojoties uz valstī noteiktajiem COVID-19 ierobežojumiem, lai piedalītos klātienes meistarklasē nepieciešams derīgs COVID-19 sertifikāts (sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts). Jautājumu gadījumā zvaniet uz tel. nr. +371 26346737 vai rakstiet uz e-pastu [email protected]
Kāds būs Tavs svētku galds? Nāc pats vai dāvini iespēju kādam sev mīļam gardēdim apmeklēt lieliskā pavāra Ulda Ernstsona meistarklasi svētku "knakstiņu" pagatavošanā! Gardas uzkodas, karstais dzēriens un svētku sajūtas!